Om Samordningsförbunden i Östergötland

Nationell Finsamkonferens, Linköping

Nationella rådet för finansiell samordning arrangerar konferensen tillsammans med Samordningsförbundet Centrala Östergötland. I år äger konferensen rum i Linköping den 24 – 25 mars.

Under dagarna diskuteras den finansiella samordningens roll i välfärden och i världen. Aktuella frågor som tas upp är exempelvis:

• jämställdhetsintegrering,
• den psykiska ohälsan,
• internationella inslag från Skottland samt
• metoder och arbetssätt för att öppna dörrar in till arbetsmarknaden.

Medverkar gör bland annat arbetsmarknadsministern Ylva Johansson och huvudsekreteraren i den Parlamentariska socialförsäkringsutredningen.

Den nationella Finsamkonferensen är mötesplatsen för dig som arbetar med att driva och utveckla samverkans- och välfärdsfrågor. Konferensen riktar sig också till de kommuner där det ännu inte finns något samordningsförbund!

Under två dagar samlas politiker, ledande tjänstemän, förbundschefer med flera för att diskutera välfärdsarbetets stora utmaningar och samordningsförbundens roll för att stödja en positiv utveckling.

Ta del av programmet och / eller anmäl dig via länken på Finsams hemsida genom att klicka här!

Förbundsmedlemmar

motala vadstena soderkoping valdemarsvik kinda mjolby odeshog finspang boxholm  linkoping  atvidaberg  forsakringskassanlandstinget2015  arbetsformedlingen