Samverkstaden

Under den tid som ESF-projektet Samordningsbron pågått har Samordningsförbundet i olika sammanhang stött på utmaningar och goda exempel kopplade till samverkan som vi gärna vill kunna sprida. Vi har även identifierat ett behov från flera av våra parter att tillsammans få diskutera utmaningar, kopplade till samverkan, som man möter i sin vardag.

För att göra detta möjligt har vi startat ett forum som fått namnet ”Samverkstaden”. Här erbjuds en arena där vi utifrån våra professioner tillsammans ska verka för att hitta lösningar på utmaningar som gynnar både individ och samhälle. Vi vill även lyfta fram goda exempel så att fler får möjlighet att ta efter och göra mer av det som faktiskt fungerar.

Vi startar upp i det enkla, genom ett mail och en enkät. Det blir spännande att sedan tillsammans utveckla ett digitalt koncept. Just dina tankar och erfarenheter är mycket värdefulla, så välkommen att delta och höra av dig.

Genom goda relationer och kommunikation kan vi komma långt!

Arbetsförmedlingen, Regionerna, Kommunerna och Försäkringskassan - har, via Samordningsförbundet Centrala Östergötland, ett gemensamt mål:
Att underlätta för en individ att uppnå eller förbättra sin förmåga till förvärvsarbete samt att använda våra resurser effektivt.

Utmaning september

Hej!

Vi har under en tid velat starta ett forum vid namn ”Samverkstaden”. Där du i din profession ska få möjlighet att lyfta utmaningar och möjligheter som rör samverkan med andra myndigheter/parter. Då vi har en pågående pandemi är det svårt att få till fysiska träffar och vi testar nu en första digital variant genom detta mail. OBS Det handlar inte om att peka på att någon gör fel utan att tillsammans hitta lösningar på situationer som kan uppstå.

Första frågeställningen kommer från en enhet inom Region Östergötland. Du bidrar med dina erfarenheter genom att svara på en enkät med 5 frågor som vi beräknar tar max 5 min.

Samverkstaden sep

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeZ2LOk3_hM836_S5uQz7MmKXk52rge5jjwo07PEXP1q7tLgQ/viewform?usp=sf_link

Sprid gärna mailet till personer i ditt nätverk som du tror kan ha intresse av detta och hör av dig om du har några frågor eller funderingar.

En sammanställning av enkätsvaren kommer sedan att skickas ut till alla som finns på maillistan.
Finns du inte med på listan eller har du några andra frågor? Ta kontakt med Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Förbundsmedlemmar

linkoping liggande       Åtvidabergs kommun     kinda kommun      region ost      fsk      Af logo rgb