Påminnelse om vårens utbildningar

Vi påminner om de digitala föreläsningar och frukostmöten som Samordningsförbundet anordnar under våren. Läs mer om alla utbildningsinsatser och anmäl er här.

Uppdaterat samtycke för samverkan

Nu finns ett uppdaterat samtycke för samverkan mellan Samordningsförbundets medlemmar. Det uppdaterade samtycket hittar ni via SIP-sidan eller här.

Ny chef på Motala Fontänhus

Från och med årsskiftet är Elizabeth Olivares ny verksamhetschef Motala Fontänhus. Tillsammans med handledarna Elin Malm och Kristina Erdenstam är man nu i full gång med att planera aktiviteter för att främja gemenskapen och bryta isoleringen. Fontänhuset har på grund av pandemin hållit stängt sedan november och inte kunnat bedriva sin vanliga verksamhet.

Läs mer

Tillfälligt uppdrag för SIP-teamet

I väntan på bättre möjligheter att träffas erbjuder SIP-teamet våra medlemmar hjälp med kontaktvägar och konsultativt stöd. Läs mer här.

Nytt frukostmöte i programmet

Den 7 maj bjuder vi in till ett digitalt frukostmöte med Motala Fontänhus som föreläsare. Anmälan till frukostmötet görs här.

Fortsatt stopp för nya SIP-ärenden

Med anledning av pandemiläget förlängs stoppet för intag av nya SIP-ärenden. Stoppet gäller tills vidare. Vid frågor, kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kansliet håller stängt

Kansliet håller stängt över jul och nyår och öpnnar igen den 4 januari. Vi på Samordningsförbundet önskar våra medlemmar och samarbetsparter en god jul och ett gott nytt år.

Motala Fontänhus stängt året ut

På grund av pandemiläget stänger Motala Fontänhus tills vidare. Håll koll på deras hemsida för mer info. Vid frågor om Fontänhuset, kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hestia avslutas

Förstegsinsatsen Hestia avslutas vid årsskiftet, vilket innebär att man inte längre tar emot nya deltagare. Vid frågor om insatsen, kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vad gör ett samordningsförbund?

Nationella rådet har tagit fram en kort introduktionsfilm till finansiell samordning och samordningsförbund. Filmen finns att se här. På två minuter får du veta hur denna FINSAM-lagen gör det möjligt för Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, kommun och region att samverka genom att bilda lokala samordningsförbund.