Inställt frukostmöte den 17 april

Med anledning av nuvarande Corona-läge, är frukostmötet den 17 april med Digitaliseringscenter inställt. Vid frågor, kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Samordningsförbunden i media

Samordningsförbundens arbete fick medial uppmärksamhet på flera håll i landet förra året. Här finns en sammanställning av den medierapportering som rörde finansiell samordning och samordningsförbund under 2019.

Rapport om de förbundsfinansierade insatserna

Försäkringskassan lämnar varje år en rapport till regeringen i vilken man redovisar målgrupper och resultat av de insatser som finansierats av landets 80 samordningsförbund. Rapporten för 2019 finns att läsa här.

Inställd utbildning

Med anledning av Corona-läget, har samordningsförbunden i Östergötland beslutat sig för att skjuta upp utbildningen STOPPA VÅLDET! till hösten. Ny inbjudan kommer att skickas ut vid senare tillfälle.

Inställd föreläsning den 19 mars

Med anledning av Corona-läget, ställer vi in föreläsningen Att förstå sin utsatthet den 19 mars. Vad gäller övriga föreläsningar och frukostmöten som vi anordnar längre fram i vår, avvaktar vi just nu beslut och återkommer om det blir aktuellt att ställa in fler tillfällen. Vid eventuella frågor, kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Uppföljning av insatser 2019

Nu finns en sammanställning av Samordningsförbundet Västra Östergötlands insatser under 2019 att läsa här. Här kan ni också ta del av enkätuppföljningar av insatserna ISA och Digitaliseringscenter. 

Seminarier om digital välfärd

Centrum för kommunstrategiska studier, CKS, bjuder in till vårens seminarieserie som äger rum i Boxholm, Mjölby och Österbymo. Temat för seminarierna är digital välfärd. Läs mer och anmäl er här. Välkomna!

Inbjudan till utbildning i våld i nära relationer

Samordningsförbunden i Östergötland bjuder under våren in till en gemensam utbildning i våld i nära relationer. Utbildningen som hålls i Linköping är kostnadsfri och omfattar två halvdagar (bas- och metodutbildning). Läs mer och anmäl er här. Alla våra verksamheter (kommunerna, Regionen, Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan) i västra Östergötland är välkomna att delta.

Bildspel från Jakob Carlanders föreläsning

Samordningsförbundet anordnade igår den första av två föreläsningar med Jakob Carlander under våren. Bildspelet från Jakob Carlanders föreläsning Att förstå sin egen utsatthet finns att ta del av här. Det finns ett fåtal platser kvar till föreläsningen den 19 mars, anmälan till den görs här

Vårens föreläsningar

Samordningsförbundet bjuder in till följande föreläsningar under våren:

• 12 februari: Att förstå sin utsatthet – stöd för professionella i människovårdande yrken.
• 19 mars: Att förstå sin utsatthet – stöd för professionella i människovårdande yrken.
• 22 april: Tillämpad beteendeanalys (TBA).
• 6 maj: Hälsolitteracitet.
• 27 maj: Polisarbete i förorten.

Välkomna!