Uppstart av språkutbildning med inriktning vård och omsorg

I samarbete med Samordningsförbundet Västra Östergötland och Vadstena kommun, startar Vadstena Folkhögskola till hösten en språkutbildning med inriktning på arbete i vård och omsorg. Kursen är om 2 år och som deltagare har man rätt till studiestöd från CSN. Anmälan är nu öppen. Läs mer om kursen här

Frukostmöte med Kriminalvården

Den 20 november gästas vi av Kriminalvården/Frivården som kommer att berätta om deras uppdrag och verksamhet. Anmälan till frukostmötet görs här.

Digitaliseringscenter i Länstidningen

Länstidningen uppmärksammade i förra veckan Digitaliseringscenters samarbete med Vänner emellan i Boxholm. Samarbetet med Vänner emellan är ett resultat av den landsbygdsstrategi man arbetet med de senaste åren, där målet är att sprida Digitaliseringscenters verksamhet till fler kommuner i västra länsdelen och på så vis erbjuda fler personer möjlighet till arbete. Artikeln finns att läsa här

Fler frukostmöten i kalendern

Nu finns det möjlighet att anmäla sig till ytterligare två frukostmöten i höst. Den 23 oktober kommer medarbetare från Kooperativet Grenverket och berättar om Digitaliseringscenter och om arbetet med att sprida verksamheten till fler delar av västra länsdelen. Den 13 november gästas vi av en rehabkoordinator från Region Östergötland som kommer att berätta om sitt uppdrag inom sjukvården. Läs mer och anmäl er via kalendariet här.

Föreläsningen om polisarbete i förorten ställs in

På grund av corona-läget är föreläsningen Polisarbete i förorten med Hanif Azizi inställd. Vid frågor, kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Föreläsningen om hälsolitteracitet flyttas till hösten

På grund av corona-läget, behöver vi flytta fram föreläsningen om hälsolitteracitet. Ny tid blir den 18 november, kl. 09.00-11.00 (fika serveras från kl. 08.30). Ni som vill gå på föreläsningen, behöver anmäla er (igen). Anmälan görs här.

TBA-föreläsningen flyttas till hösten

TBA-föreläsningen som skulle hållas i Mjölby den 22 april har på grund av nuvarande corona-läge flyttats till den 18 september. Ni som fortfarande vill gå på föreläsningen, behöver anmäla er (igen). Anmälan görs här.

Inställt frukostmöte den 17 april

Med anledning av nuvarande corona-läge, är frukostmötet den 17 april med Digitaliseringscenter inställt. Vid frågor, kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.